Hazard: Nadam se da će Manchester City osvojiti titulu

Iznenadio navijače Chelseaja

Hazard: Nadam se da će Manchester City osvojiti titulu

E. Čaušević, foto: EPA

Manchester City je nastavio svoju fenomenalnu formu pobjedom nad Bournemouthom (4:0) i sada ima čak 13 bodova više u odnosu na gradskog rivala United.

Iako je do kraja sezone ostalo još mnogo utakmica čini se da je situacija u Engleskoj poprilično jasna. Aktuelni prvak Chelsea se skoro oprostio od titule, a Eden Hazard već ima "favorite" u utrci za novog prvaka Engleske.

Belgijanac je iznenadio navijače Chelseaja izjavom da bi volio da Manchester City na kraju bude prvak. Ipak, Hazard je naglasio da to želi zbog svog prijatelja Kevina De Bruynea.

"De Bruyne je moj prijatelj i bolio bih zbog njega da Manchester City bude prvak ako već mi nećemo biti. Igramo zajedno za Belgiju i želim da u što boljem raspoloženju dočekamo Svjetsko prvenstvo. Ako osvoje titulu to će biti dobro za njegovo samopouzdanje i za cijelu Belgiju", rekao je Hazard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi