"Otišao je da vidi majku, a samo se fotografiše pored bazena"

Gigli optužuje Cristiana Ronalda

"Otišao je da vidi majku, a samo se fotografiše pored bazena"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo već je nekoliko sedmica u rodnoj Madeiri.

CR je otišao u Portugal kako bi bio uz majku koja je imala moždani udar, a zatim je prvenstvo u Italiji prekinuto zbog pandemije koronavirusa, a igračima Juventusa je naređeno da odu u karanten.

To Ronaldu nije teško palo jer je pored sebe imao kompletnu porodicu, ali se našao na udaru nekadašnjeg predsjednika Stare dame Giovannij Cobollija Giglija.

On tvrdi da torinski tim nije trebao da Ronalda izdvaja od ostatka ekipe, te da su zbog njega svi zatražili posebne uslove.

"Stvari u Juventusu se zakomplikovale nakon što je Cristiano Ronaldo otišao u Portugal. Rekao je da ide zbog majke, ali se samo fotografiše pored bazena", rekao je Gigli i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada je napravljen ovaj izuzetak sve se raspalo i svi ostali su željeli da odu. Svi su trebali biti u karantenu", rekao je on.

Ronaldo međutim sigurno ne mari za komentare i uživa u svom luksuznom domu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prka
@Mostarac94 vidi sta ovaj rece ovome Bogte?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije