Otkazana sjednica Izvršnog odbora NSBiH koja se danas trebala održati

Novi datum će se naknadno odrediti

Otkazana sjednica Izvršnog odbora NSBiH koja se danas trebala održati

E. Čaušević

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH danas je u 14 sati trebao održati sjednicu, ali je ona otkazana.

Na današnjoj sjednici trebalo se raspravljati o prijedlozima za novu sezonu, ali također i o zahtjevima NK Čelik i FK Zvijezda 09 o proširenju Premijer lige naše zemlje.

No, kako je potvrđeno za SportSport.ba ova sjednica je otkazana zbog smrtnih slučajeva u porodicama dvojice članova Izvršnog odbora.

Novi datum održavanja sjednice IO NSBiH će biti uskoro poznat. Ovu sjednicu nestrpljivo čekaju i Čeliku i Zvijezdi 09, ali na razmatranje svojih zahtjeva ovi klubovi će morati još malo sačekati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što je već poznato Čelik i Zvijezda 09 traže ostanak u društvu najbolji, te proširenje Premijer lige sa 12 na 14 klubova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Presmjesno je pricati o Celiku i opstanku u ligi. Klub se bori za goli opstanak da se ne ugasi. Nemojte davati laznu nadu navijacima. Za Čelik je nastup i u Federalnoj poprilicno upitan.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi