Otkazana sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH

Nisu imali o čemu raspravljati

Otkazana sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH

M. Šljivak

Robert Prosinečki dobio je prije nekoliko dana podršku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i on će sa klupe i dalje voditi bh. selekciju.

Iako su nakon katastrofalnih nastupa u posljednjih nekoliko utakmica pojedini članovi Izvršnog odbora tražili smjenu hrvatskog stručnjaka, Komsija sastavljena od Zvjezdana Misimovića, Seada Kajtaza, Duška Bajevića i Munira Talovića, izglasala je povjerenje Prosinečkom i prije sjednice Izvršnog odbora.

Zato je sjednica IO NS/FS BiH koja je zakazana za danas i na kojoj se trebalo raspravljati o rezultatima reprezentacije i sudbini Roberta Prosinečkog otkazana.

S obzirom na to da je Prosinečki od stručne komisije dobio povjerenje, Izvršni odbor nije imao o čemu raspravljati, pa je sjednica na kraju odgođena.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, pod vodstvom Prosinečkog bh. selekcija je izgubila sve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije, ali još uvijek postoji mogućnost da se na prvenstvo Zmajevi plasiraju kroz Ligu nacija.

Top Komentari

Haroni
Naravno da nemaju o cemu razgovarati kad su rezultati u skladu sa ocekivanjima.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi