Otkriven sastav Ronalda Koemana za prvi ligaški meč Barcelone

Otkriven sastav Ronalda Koemana za prvi ligaški meč Barcelone

E. Škorić

Utakmicom protiv Elchea (1:0) Barcelona je okončala pripreme, a Ronald Koeman imao je priliku da uvidi čime raspolaže.

U nedjelju će na Camp Nouu gostovati Villarreal i to će biti zvanični debi Koemana na klupi Barcelone, ali i prilika da napokon navijači vide šta mogu da očekuju od Katalonaca u sezoni 2020/21.

Bilo je dosta promjena nakon razočaravajuće protekle sezone, ali srećom po navijače katalonskog diva, Lionel Messi je unatoč svemu ostao. A kako će izgledati prvih 11 protiv Villarreala?

Na golu će biti Neto umjesto vrijeđenog Ter Stegena, na bekovima Sergi Roberto i Jordi Alba, Pique i Lenglet na štoperskim pozicijama, zatim ispred Sergio Busquets i Frenkie de Jong, na krilima Antoine Griezmann i Ansu Fati, Philippe Coutinho kao u vezi i Lionel Messi kao kažna devetka sa potpunom slobodom kretanja u napadu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To znači da će Miralem Pjanić čekati s klupe svoju priliku i morat će da se izbori za svoje mjesto, ali bilo je to i za očekivati jer je bivši veznjak Juventusa propustio dobar dio priprema i tek nedavno je počeo trenirati s ekipom, a ukupno je odigrao ukupno 29 minuta i to baš u tom duelu s Elcheom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Buskets igra nevjerovatno, lik je propo ne znam sta ga forsira vise
9 2
doledolovski
Trebate se informisati i mimo sportsport.ba pa da bi mogli sud donositi i o Pjanicu a i Dzeki pogotovo
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi