Pogodite kojem timu kladionice daju prednost?

Liga prvaka ulazi u sami finiš

Pogodite kojem timu kladionice daju prednost?

Liga šampiona u fudbalu polako ulazi u sami finiš, a danas je pred nama žrijeb parova četvrtine finala ovog takmičenja. 

Među posljednjih osam ostale su ekipe za koje se od početka takmičenja smatra da su glavni favoriti da na kraju dignu trofej. Ipak, mnogi stručnjaci su saglasni u tome da je gotovo nemoguće odrediti jednu ekipu i za nju reći da je glavni favorit.

Zanimljivo je da su i kladionice pomalo neodlučne, a blagu prednost daju Manchester Cityju ispred Barcelone. Potom slijede Real Madrid i Bayern Minhen. Sudeći po kladionicama, najmanje šanse da osvoje ovo takmičenje imaju Roma i Sevilla.

Naravno, lista favorita bi se veoma lako mogla promijeniti nakon današnjeg žrijeba i to u zavisnosti ko će dobiti kakvog protivnika. Žrijeb je planiran za 12.00 sati u Nyonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da trofej najbolje ekipe iz posljednje dvije sezone brani Real Madrid koji će ove sezone pokušati treći put u nizu da osvoji ovo takmičenje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi