Otkrivena imena igrača koje će Inter "napasti" u januaru
Foto: EPA

Mancini želi dovesti četiri sjajna fudbalera

Otkrivena imena igrača koje će Inter "napasti" u januaru

Adnan Beganović

Nakon osam odigranih kola Inter se nalazi na 3. mjestu tabele Serije A sa 17 bodova, odnosno s bodom manje od vodeće Fiorentine.

Italijanski stručnjak na klupi Intera, Roberto Mancini, zadovoljan je dosadašnjim učinkom njegove ekipe, no smatra da mu je za osvajanje titule potrebno nekoliko novih igrača.

Tako će Inter i u zimskom prelaznom roku biti aktivan na tržištu, a prema pisanju italijanskih medija Mancini je već napravio spisak igrača koje će pokušati dovesti.

Na njemu se između ostalog nalaze italijanski reprezentativni napadač Sampdorije, Eder, te talentovani prvotimac zagrebačkog Dinama Marko Pjaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim njih dvojice Mancini će u januaru pokušati dovesti austrijskog reprezentativca koji trenutno nastupa za kijevski Dinamo, Aleksandra Dragovića, te fudbalera francuskog prvaka PSG-a, Gregory van der Wiela.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.