Ancelotti otkrio koji klub nikad ne bi vodio

Zbog poštovanja prema bivšem klubu

Ancelotti otkrio koji klub nikad ne bi vodio

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti otkrio je italijanskim medijima koji klub nikad ne bi vodio u svojoj trenerskoj karijeri.

„Nikad ne bih trenirao Inter jer sam dugo bio u Milanu i to je poštovanje prema historiji kluba, a i moje lično poštovanje prema Milanu“, rekao je Ancelotti.

Italijan je priznao da se nakon odlaska iz Real Madrida sastao sa generalnim direktorom Adrianom Gallianijem.

„Galliani mi je ponudio da se vratim u Milan, ali sam iz privatnih razloga morao da odbijem ponudu jer se nisam mogao u potpunosti posvetiti tom poslu“, dodao je italijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ancelotti je na klupi Rossonera bio od 2001. do 2009. godine i u tom periodu osvojio je dvije titule Lige prvaka, te jednu titulu u Seriji A. Trenutno je bez posla, a sve više se piše o tome da će od sljedeće sezone biti na klupi Bayerna.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.