Otkriveni detalji Zlatanovog ugovora sa MLS timom
Foto: EPA

Seli u Los Angeles

Otkriveni detalji Zlatanovog ugovora sa MLS timom

Midhat Šljivak

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović od danas više nije član Manchester Uniteda.

Nakon gotovo dvije godine na Old Traffordu ugovor sa 36-godišnjim fudbalerom je raskinut, a Zlatan će karijeru nastaviti u američkom LA Galaxyju.

Američki mediji otkrili su detalje ugovora kojeg je Ibrahimović već dogovorio sa timom Iz Los Angelesa. On će dres ovog tima nositi do kraja 2019. godine, a godišnje će zarađivati oko 1,5 miliona dolara.

Dolazak iskusnog napadača biće objavljen u sutrašnjem izdanju Los Angeles Timesa, a Ibra će se u klubu pojaviti naredne sedmice kada će se priključiti ostatku ekipe.

Potencijalni debi Šveđanin bi mogao imati u gradskom derbiju protiv novog člana MLS lige Los Angeles FC-ja.

Podsjetimo, tokom karijere Zlatan Ibrahimović je igrao za najveće evropske klubove. Karijeru je počeo u švedskom Malmeu, a zatim je igrao za Ajax, Juventus, Inter, Milan, Barcelonu, PSG i na koncu Manchester United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi