Otkriveno šta je Ozil rekao Emeryju pri izlasku iz igre, klub donio odluku o njegovoj budućnosti
Ozil će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti Arsenal

Nijemac je imao verbalni okršaj sa trenerom Arsenala u finalu Evropske lige

Otkriveno šta je Ozil rekao Emeryju pri izlasku iz igre, klub donio odluku o njegovoj budućnosti

S. Pašalić

Chelsea je u finalu Evropske lige savladao Arsenal sa 4:1, a Mesut Ozil je kraj utakmice dočekao na klupi.

Ozil je zamijenjen u 78. minuti, a mladi Joe Willock je ušao umjesto njega u igru. Nijemcu se to nije svidjelo, a navodno je pri izlasku sa terena treneru Unaiju Emeryju rekao: "Kunem se, ti nisi trener".

Kako prenosi Fanatik, Ozil je bio frustriran odlukom trenera. Igrač Arsenala je još jednom razočarao svojom igrom u utakmici u kojoj je Chelsea potpuno razbio Topnike.

Ove sezone je bilo dosta priče o odlasku Ozila iz Arsenala, a često je bio izostavljan iz ekipe za utakmice Premier lige.

Njegova sedmična plata od 350.000 funti sedmično je veliki problem za Arsenal, te bi njegov odlazak bio odlična vijest za ovaj klub.

Ozil je ove sezone upisao 35 nastupa i postigao je šest golova, te je upisao tri asistencije.

Prema najnovijim informacijama Arsenal je zvanično rekao Ozil da će biti prodan ukoliko klub dobije zadovoljavajuću ponudu u narednim sedmicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJA....
Sve se poklopilo, OZIL EMERYU:ti nisi trener, EMERY OZILU:ti nisi igrac, sve u svemu, 4RSENAL NIJE VELIKI KLUB..
6 2
Bhf
Ozil je karina od igraca.Odigra jednu dobru utakmicu u sezoni i nesto se uzdize.350 000 sedmicno je najveca glupost platiti preslabom igracu.Trbaju ga prodati posto zasto da bar ostane oko 15 mil po sezoni.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi