Otpisani igrač Reala ide kod Edina Džeke

Roma želi Diaza

Otpisani igrač Reala ide kod Edina Džeke

Edmir Škorić

Napadač Real Madrida Mariano Diaz privukao je pažnju Rimljana.

Trener Rome Paulo Fonseca želi da Diaz pojača Romu. Igrač želi da napusti Madrid s obzirom da nije dobio priliku u Realu, a na Olimpicu su spremni da ga otkupe.

Real je Diaza planirao posuditi Lyonu, ali kako se pojavio interes Rome, tako je Real sačekao da vidi šta će da se desi, ali izvjesno je da će igrač na kraju postati saigrač našem Edinu Džeki.

26-godišnji Diaz ove sezone nije igrao za Real ni sekundu, iako ukupno ima 33 utakmice na svim talkmičenjima i 9 golova za prvu momčad Kraljeva. Osim što je igrao za razne ekipe Real Madrida, napadač je proveo dvije sezone u Lyonu (48 utakmica, 21 gol).

Potražite više informacija na temu Serie A:

On bi trebao da rastereti Edina Džeku, budući da Nikola Kalinić najvjerovatnije odlazi iz Rome.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi