Real krenuo po Mbappea, ali ne Kyliana

Žele mladog Ethana

Real krenuo po Mbappea, ali ne Kyliana

Midhat Šljivak

Madridski Real silno želi angažovati sjajnog francuskog napadača Kyliana Mbappea.


Kraljevi su spremni porušiti sve transfer rekorde kako bi 21-godišnji Mbappe u narednim sezonama nosio njihov dres, ali imaju i zanimljive metode kako da ga dodatnu privuku svom timu.

Tako je Real spreman u klub prvo dovesti njegovog mlađeg bratana Ethana. Trinaestogodišnjak pokazuje ogroman talenat i zadivio je skaute španskog velikana na Champions kupu prošlog mjeseca.

Naravno, Real je odmah pokazao interes za Ethana. List AS tvrdi kako će Kraljevi pokušati da angažuju Mbappea mlađeg i vjeruju da bi im to otvorilo vrata i za Kylianov potpis u budućnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, za eventualni dolazak zvijezde PSG-a Real bi morao pripremiti barem 300 miliona eura, što bi bio apsolutni rekord među transferima.

Trenutni rekorder je naravno Neymar za kojeg je PSG ekipi Barcelone 2017. godine platio 222 miliona eura-

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi