Otpisani Schurrle vrlo brzo stiže u Seriju A?

Nijemac želja novog italijanskog prvoligaša

Otpisani Schurrle vrlo brzo stiže u Seriju A?

Nekadašnji prvak svijeta s Njemačkom Andre Schurrle od danas je ponovo slobodan igrač. 

Iako mu je ugovor s Dortmundom važio do ljeta 2021. godine, u dogovoru s klubom odlučeno je da dođe do sporazumnog raskida, a ta informacija danas je potvrđena od strane Milionera.

Kako pišu italijanski mediji, ovu situaciju će pokušati iskoristiti novi italijanski prvoligaš Benevento koji je još od ranije zainteresovan za Nijemca.

29-godipšnjak već nekoliko godina muku muči s pravom formom pa je posljednje godine proveo po posudbama i to u Fulhamu i Spartaku iz Moskve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je da više nije ni sjena onog igrača koji je nekada igrao za Bayer Leverkusen i Chelsea, ali obzirom da se sada može dovesti bez plaćanja obeštećenja mogao bi biti od koristi Beneventu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi