Ousmane Dembele je slučajnom prolazniku otkrio napušta li Barcelonu

Razgovor s navijačem

Ousmane Dembele je slučajnom prolazniku otkrio napušta li Barcelonu

E. Škorić

Nedavno je predsjednik Barcelone Joan Laporta izjavio da je Ousmane Dembele odbio ponude za novi ugovor i da je odlučio napustiti klub.

Dembelea žele brojni evropski timovi, a najviše se povezivao s Chelseajem. Međutim, još uvijek nije poznato hoće li francuski napadač ostati na Camp Nouu ili na kraju preći u neki drugi klub.

Sada je snimljen jedan razgovor s navijačem, kada je bivši igrač Borussije Dortmund poručio da će ostati u Barceloni.

"Ostajete li u Barceloni?", upitao je ga navijač, a on bez nećkanja odgovorio sa "Da".

"Čuo sam da biste mogli otići u Chelsea", novo je pitanje koje je upućeno Dembeleu, a on odgovara: "Ne, postoje glasine".

Treće pitanje je glasilo: "Zar ne želiš raditi s Tuchelom", nakon čega je francuski reprezentativac odgovorio da mu je dobro u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je član Barcelone od 2017. godine, kada je za 140 miliona eura stigao iz Borussije Dortmund. Prošle sezone je postigao dva gola uz 13 asistencija na 32 meča, a njegova tržišna vrijednost danas je pala na oko 30 miliona.

Ponuda mu ne manjka, žele ga Chelsea, PSG i Manchester United. Njemu je ovog ljeta istekao ugovor s Kataloncima, ali još uvijek nije potpisao novi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi