Ousmane Dembele kao da je uklet

Nova povreda Francuza

Ousmane Dembele kao da je uklet

E. Škorić

"Opet se povrijedio!", naslov je članka sa slikom Ousmanea Dembelea na pojedinim španskim portalima.

Francuski nogometaš je stigao kao veliko pojačanje u Barcelonu još ljetos, ali se nije naigrao zbog povrede, a kada se vratio - povrijedio se.

Dembele je igrao u susretu Real Sociedada i Barcelone, ali ljekari su na kraju uočili da ima ozbiljne probleme sa zadnjom ložom i da će morati pod nož, pa će pauzirati i do četiri sedmice.

Nova povreda je novi udarac za mladog Francuza koji je došao iz Borussije Dortmund. Bio je već operisan u septembru, ali čini se da nema sreće. Nakon 141 odigrane minute poslije oporavka, opet se susreće s nezgodnim problemima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dvadesetogodišnjak je sakupio svega četiri nastupa u La Ligi, dva u Kupu Kralja, te jedan u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi