10

Komentari (10)

nakopitam
@ubnt2 pokazao sam zeni sta si napisao i evo natjerala me da te opet spomenem a ona se otisla okupati da te spremna doceka. Samo pazi da ne sazna ovaj tvoj @YouTalkinToMe jer on je cini mi se bas zaj****n i ljubomoran.
nakopitam
Odbijo da ucestvuje u namjestanju i glumi povredu. Brucelona i njezini huligani iz maoce na aparatima! @ubnt2 i @YouTalkinToMe vraceni sa granice zbog prevelike kolicine pirotehnike koju su im policajci pronasli. Prica se da su pjeske ipak presli granicu i na putu su za kantaloniju zajedno sa ostalima vatrenima navijacima iz BiH i okoline!
YouTalkinToMe
Brovo dječak, sve si pogodio ko prstom u …
ubnt2
Slušaj spomeneš li me još jednom ja ću ti ženu po****t doslovno, eto, naću ti kuću odakle god da si...Još samo jednom!
YouTalkinToMe
@ubnt2 Kakav on i njegova žena, ovaj dječačič ga i sad baca na ronalda, zid sa posterima ronalda mu je sigurno sav umazan. Morat ćes mu yebat koga drugog.
F1F
Jeste za****na obojica. A ti @nakopitam neka bolan šta ti je?!
.ebo vas internet.. dajte športa -:))
F1F
@ubnt2 moram ti napisati.. ženu mu psuješ BIJEDNIČE FUJJJJ DRONJAK!!!! Pleme ti jadno i bijedno. Pljuc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.