Ne završava se s Mbappeom: Al Khelaifi kreće po novi veliki potpis
Foto - EPA

Stiže i Dembele

Ne završava se s Mbappeom: Al Khelaifi kreće po novi veliki potpis

M. Šljivak

Kylian Mbappe potpisao je novi trogodišnji ugovor s PSG-om.

Nakon ogromne sage 23-godišnji napadač odlučio je ostati u Parizu i do 2025. godine publika na Parku Prinčeva moći će uživati u njegovim majstorijama.

Kako je riješeno pitanje Mbappe u Parizu sada kreću u nove izazove na transfer pijaci. Novi izazov je dovođenje Ousmanea Dembelea.

Zapravo to vjerovatno i neće biti preveliki izazov. Nasser Al-Khelafi je i za ovog krilnog napadača spremio ponudu kakva se ne odbija i pokušat će da ga dovede u Pariz.

Prije nekoliko sedmica francuski mediji su pisali kako je Dembeleu ponuđena neto plata od 17 miliona eura po sezoni te bonus za potpis čija cifra nije poznata.

Ovakve cifre Barcelona mu ne može ponuditi. Zbog toga se očekuje njegov odlazak s Camp Noua i vidjet ćemo hoće li sjajni 24-godišnji fudbaler odabrati prelazak u PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za usluge Ousmanea Dembelea zainteresovan je još i Chelsea i londonski klub itekako može da se nosi s ponudom iz Pariza.

Odluka je sada na Francuzu i njegovoj porodici i vidjet ćemo šta će odlučiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi