Španci objavili sadržaj poruke koju je Mbappe putem WhatsAppa poslao Florentinu Perezu

Saopštio mu da ostaje u PSG-u

Španci objavili sadržaj poruke koju je Mbappe putem WhatsAppa poslao Florentinu Perezu

E. Čaušević

Kylian Mbappe sinoć je i zvanično potvrdio da ostaje u PSG-u.

Mbappe je na iznenađenje svih odlučio da produži ugovor s Parižanima na još tri godine iako su već svi bili sigurni da će napustiti PSG na kraju ove sezone.

On je odbijao ponude PSG-a da produži ugovor i činilo se da sigurno ide u Real Madrid, ali je potom došlo do velikog preokreta. Mbappe se predomislio i odlučio je da ostane u Parizu što je itekako šokiralo javnost u Španiji.

U Real Madridu su bili sigurni da Mbappe dolazi ovog ljeta i sve je već bilo spremno za njegov doček, te su itekako ljuti što ih je on na kraju ostavio na cjedilu.

Španski El Chiringuito objavio je sinoć da je Mbappe direktno kontaktirao Florentina Pereza kako bi mu saopštio da neće doći u Real Madrid i da je odlučio da produži ugovor s Parižanima.

Ovaj španska televizija je objavila čak i navodnu poruku koju je Mbappe poslao Perezu putem WhatsAppa.

"Želim vam saopštiti da sam odlučio da ostanem u PSG-u. Hvala vam na pruženoj šansi da potpišem za Real Madrid za koji navijam još od malih nogu", navodno je napisao Mbappe predsjedniku kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez je bio bijesan kada mu je Mbappe saopštio svoju poruku jer je i sam vjerovao da je tu sve završeno. Međutim, na kraju je došlo do preokreta koji očito niko nije očekivao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Bravo embape,korak unaprijed u tvojoj karijeri.Sretno
4 9
Amansio
Sjajno manipuliranje balavca da dobije što više novca ovakvi i nisu za Real Madrida on alves nejmar i sl.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi