3

Komentari (3)

Mele
Kada pogledamo koliko su miliona klubovi dali za ove igrace, to je sramota bas. Hazard, Jovic, Costa, Abu, Dembelle.Gabigol,Silva u Milan, Sanchez u Inter itd . a golova dali minimalno , dok nas Dzeko razvalio u Romi, dao duplo vise golova od sviju ovih, pa ga jos neki nazivaju kloc i slicno. Zapitajte se malo vi fudbalski znanci, preko 300 golova za klubove u Evropi i preko 60 za repku. Sta jos reci, ustani i reci DZEKOOOO.To su uradili Messi, Ronaldo, Lewa, Roony, Suarez, Zatan, Cavani, Benzema i elita od igraca samo.
Amansio
Objasni fenomen Bejl i Hazard tamo bez povrese ovde bez odigrane tekme hvala.
Gvardijan
Ne moze zbog sklonosti povredama igrati u Spaniji cija je liga za Englesku balet.Kako ce tek onda tamo igrati, Vjerovatno nikako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.