6

Komentari (6)

Thierry.Henry
Kad je usao,Bio agilniji i zivlji nego Torres auba i adama zajedno.Dobar igrac ,ima kvalitet..Samo steta Sto SA mozgom nije na cisto i Sto je 60% karijere povrijedjen..
King_Kenny
...navijaci na baterije,zvizde sopstvenom igracu...i kako da on pruzi dobru partiju nakon ovoga...kakvi su to navijaci dovoljno pokazuje i to da ih ima 80 hiljada na tribinama,a ne cuju se cijelu utakmicu,sem kad treba zvizdati svom igracu...nikakva podrska ekipi,kao da su u pozoristu,umjesto da gori sve...
Sars33
Takoe... isto ko Unitedu, Unitedu treba podrske a ne pljuvanje po njem :)
Ters
Supcina, stalno povrijedjeni neradnik, treba ga nogom u guzicu
BogatiDijasporac
@King_Kenny Gorilo ti u mozgu daBogda :)))
Goran86
Slazem se sa kolegom @King_Kenny
Dembele je posteno odradio ugovor, koliko je mogao mogao....to sto im je neko rekao da je mali zmaj, samo su ispali budale. Sada mali ne zeli potpisati ugovor njima krivo....a mali nije zasluzio da dobije ni ponudu za bilo kakav novi ugovor. Sretno Dembele ima kvalitet za mali klub, tu i je kvaka zasto ga zele toliko pa sad kao ljuti.. mali najbolje da prodje u engleski Losserpool.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti