U Barceloni je sad pravilo hoćeš - nećeš!
Foto - EPA

Ousmane Dembele dobio jasan znak

U Barceloni je sad pravilo hoćeš - nećeš!

M. Šljivak

Novi predsjednik Barcelone Joan Laporta započeo je čistku unutar ekipe.

Danas je francuskim fudbalerima Samuelu Umtitiju i Clementu Lengletu saopšteno da mogu potražiti novi klub, a njihovim putem bi mogao i treći Francuz Ousmane Dembele.

Pregovori sa ovim krilnim napadačem o novom ugovoru su započeli, ali ga klub neće previše čekati.

Ako ne postignu dogovor o nastavku saradnje sa Dembeleom, kojeg ugovor sa katalonskim klubom veže do ljeta naredne godine, njemu će biti saopšteno da potraži novi klub jer se na njegove usluge neće računati.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPA9KwNLGv2/[/instagram]

Barcelona bi rado zadržala 24-godišnjeg ofanzivca, ali su razočarani činjenicom da je Dembele poprilično nezainteresovan za razgovore o novom ugovoru.

Oglasi

Sudbina francuskog fudbalera znat će se vjerovatno nakon prvenstva Evrope i vidjet ćemo kakva će njegova odluka na kraju biti.

Ousmane Dembele je fudbaler Barcelone postao 2017. godine. Stigao je iz Borussije Dortmund za čak 145 miliona eura sa bonusima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COp3mJRLY3m/[/instagram]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Često je međutim ovaj mladi fudbaler imao problema sa povredama. One su ga i koštale da pokaže mnogo više u dresu Barce, ali klub je zadovoljan njegovim utakmicama u kojima je igrao.

Ukupno je Dembele nastupio 118 puta za katalonskog velikana i zabio je 30 pogodaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Pa ko bi igrao za koemana, nije lud
4 0
dinass
Nemaju para pa im to i jeste jedina politika
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi