"Rekli su nam da za nas nemaju novca, ali hoće da potpišu Haalanda"
Foto - EPA

Agenti Ousmanea Dembelea bijesni

"Rekli su nam da za nas nemaju novca, ali hoće da potpišu Haalanda"

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Ousmane Dembele (24) neće ostati u Barceloni.

Pregovori između agenata 24-godišnjeg fudbalera i rukovodstva katalonskog tima su propali i odlučeno je da se fudbaleru neće ponuditi ugovor.

Navodno je Dembele tražio platu od 40 miliona eura bruto po sezoni, ali i ogroman bonus za potpis od 20 miliona eura.

Sastanak između dvije strane navodno je izazvao brojne tenzije, a novinar Santi Ovalle je dobio informaciju od agenata 24-godišnjeg fudbalera koja potvrđuje da od ostanka na Camp Nou nema ništa.

"Ljudi iz Barcelone su nam rekli da nemaju novca kako bi ispunili naše zahtjeve, a s druge strane žele da potpišu Haalanda", navodne su riječi jednog od Dembeleovih agenata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski fudbaler navodno na stolu već ima ponude Newcastlea, PSG-a, Chelseaja, Manchester Uniteda i Bayerna, ali teško je vjerovati da će mu neko dati novac kojeg traži.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zalik
Plaćali su ti milione da igraš playa. Nek su te prizemljili ****o malo
12 0
King_Kenny
...ponudit ce mu to Newcastle bez problema,oni se svakako muce sa pojacanjima jer igraci nece da dolaze...a Haaland nece vidjeti Barcelone,pa nije lud lik da igra Europa ligu sa njima,bolje mu je u Dortmundu ostati.
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi