Nijaz Brković, najbolji fudbalski radnik u BiH

"Ova nagrada pripada svima u klubu"

Najbolji fudbaski radnik u našoj zemlji za prošlu godinu je Nijaz Brković. Njegovim povratkom u klub sa Grbavice vratili su se i dobri rezultati, što je naš stručni žiri znao prepoznati.

"Ova nagrada je nagrada za sve nas u klubu  kako za mene tako i za ostale članove kluba - a prije sveg a za igrače koji su osvojili titulu. Ovo je samo jedan motiv da radimo još više", kaže Nijaz Brković, koji je pohvalio manifestaciju Idol nacije.

"Ova manifestacija je jedinstvena u regionu i vremenom će sigurno postati bolja. Ona je samo pokazatelj da sve ono što radimo svi mi nije uzalud i da neko cijeni taj naš rad i trud".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.