Ovaj sastav Argentincima mora donijeti pobjedu protiv Katara!

Borba za četvrtfinale Copa Americe

Ovaj sastav Argentincima mora donijeti pobjedu protiv Katara!

Fudbalska reprezentacija Argentine za nešto više od pola sata počinje odlučujući susret za plasman u četvrtinu finala Copa Americe. 

Protivnik Gauočosima bit će selekcija Katara koja također ima šanse da se plasira dalje, pa nas sigurno očekuje vrlo zanimljiva utakmica.

Od Argentinaca se očekuje da konačno zaigraju jednu dobru utakmicu, a nema bolje prilike za to nego protiv selekcije Katara koja sigurno važi za jednu od slabijih na prvenstvu.

Selektor Gaučosa Lionel Scaloni odabrao je i početnu postavu za ovaj susret. Sudeći po imenim fudbalera, ova postava ne bi trebala imati problema protiv Katara, ali s Argentincima se u posljednje vrijeme ništa ne zna.

Postava Argentine: Armani, Saravia, Tagliafico, Foyth, Otamendi, De Paul, Paredes, Lo Celso, Messi, Martinez, Aguero.

Postava Katara: Al Sheeb, Salman, Al-Rawi, Khoukhi, Boudiaf, Correia, Hatim, Al Hajri, Al Haydos, Afif, Almoez.

Meč počinje od 21.00 sati, a u istom terminu susret grupe B igraju Paragvaj i Kolumbija.

Top Komentari

Arnel925
Slaba je Argentina a jednom kad je igrao Batistuta, Simone, Veron, Crespo, Zenetti, Ortega, Sensini, Ayala itd itd to je bilo to, ovo su amateri. Nemoze Messi sve sam
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi