Ovaj tmurni dan najednom postaje fantastičan za navijače Bayerna: Klub potvrdio rekordan transfer!

Pojačan igrački kadar

Ovaj tmurni dan najednom postaje fantastičan za navijače Bayerna: Klub potvrdio rekordan transfer! · Zvanično

Bayern Minehn je preko društvenih mreža u ovim trenucima potvrdio rekordan transfer.

Bavarski gigant je konačno u svoje redove doveo francuskog fudbalera i dosadašnjeg člana Atletico Madrida Lucasa Hernandeza.

On će postati novi fudbaler Bayerna 1. jula ove godine, a potpisat će ugovor na pet godina.

Bayern je ovim povodom aktivirao otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru koja iznosi čak 85 milioana eura te ga je na taj način učinio najplaćenijim fudbalerom u historiji kluba. Do sada je to bio Corentin Tolisso koji je plaćen oko 42 miliona eura na ljeto 2017. godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, ovaj defanzivac se još uvijek oporavlja od povrede koljena zbog koje je ove sezone upisao tek 14 nastupa u La Ligi i postigao jedan gol.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi