Ovakav odlazak nije zamišljao: Ništa od El Clasica za Iniestu?
Foto: EPA

Povreda legendarnog veznjaka

Ovakav odlazak nije zamišljao: Ništa od El Clasica za Iniestu?

Midhat Šljivak

Veznjak Barcelone Andres Iniesta (33) na kraju ove sezone napušta klub u kojem je proveo kompletnu karijeru.

Ovog vikenda 33-godišnji fudbaler je trebao igrati i svoj posljednji El Clasico, derbi protiv Real Madrida, ali vrlo je moguće da Iniesta neće biti sudionik jednog od najvećih svjetskih derbija.

Iniesta ima problema sa povredom mišića. Današnji trening nije odradio sa ostatkom ekipe, već je radio odvojeno po posebnom programu.

Za sada je njegov nastup protiv Reala pod znakom pitanja. Velike su šanse da će meč propustiti što svakako nije način na koji se želi oprostiti od velikog derbija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona će protiv Reala imati utakmicu za prestiž. Već su osvojili naslov prvaka, Real je također maksimalno opušten i misli su im već na finalu Lige prvaka protiv Liverpoola i vjerovatno nas u takvoj atmosferi čeka pravi spektakl.

El Clasico je na rasporedu u nedjelju od 20:45.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi