8

Komentari (8)

Kralj_Tvrtko
Turska ****a nisu nikad bili civilizacija
Manijak87
E moj tupsone :) Dok su se Evropljani kupali u buradima, Turci imali kupatilo. Dok su Evropljani srali k'o životinje, Turci imali klozet + kanalizaciju.
Kralj_Tvrtko
Vidi se da si ti obilazio čašice historijs/istorije Turci su plemenski narodi ( divljaci) koji su zauzeli područje danas poznate kap Turska A tu je već postojalo kanalizacija i kupatila Molim te slozi se da su to samo divljaci koje mi veličamo a oni su nama napali državu
87618
A to znaci I Turci tako , pekmez iz merhameta , neko ce debelo mazati, a neko nikako :)
yossarian
Ko se sjeća rata, zna da se sva moguća trgovina, pa i transferi, odvijala plaćanjem robom u naturi. Brašno, ulje, šećer, cigare.... Klubovi bliski vlasti i pojedinim strankama plaćali su igrače robom iz humanitarne pomoći. Tako su u Tuzli za vrijeme rata odjednom ojačali fudbalski klubovi Zmaj od Bosne i Zrinski. No, tada nije bilo sportsport.ba portala da proprati takve zanimljivosti. :)
87618
Na koliko godina je potpiso ugovor :)))
AnijakManjo
Dvije godine s tim, ako neki pekmez zeli da ga kupi. Mora platiti otkupnu klauzulu, od 200kg pekmezova.
Manijak87
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.