Ovako će izgledati prvih 11 Milana u novoj sezoni

Ekipa za respekt

Ovako će izgledati prvih 11 Milana u novoj sezoni

Daleko najaktivniji italijanski klub u ljetnom prelaznom roku je Milan, koji je do sada zvanično doveo več petoricu fudbalera.

Sa crveno-crnim dresom su već pozirali Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Frank Kessie, Andre Silva i Fabio Borini, a dogovoren je i transfer Hakana Calhanoglua koji bi u naredna 24 sata trebao biti zvanično predstavljen na San Siru. Također, sve je izvjesnije da će u klubu ostati i Gianluigi Donnarumma, o čijem se odlasku dugo špekulisalo.

Milan je nekada osvajao titule u Italiji i Ligi prvaka ali je posljednjih godina zaista spao na niske grane. Velikan sa San Sira je prošlu sezonu završio tek na šestom mjestu u ligi, a u novoj će pokušati ugroziti vodeće timove i izboriti barem plasman u Ligu prvaka.

Ako je suditi prema onome s čim Milan trenutno raspolaže, za takva nadanja itekako ima osnova jer će Rossoneri u novoj sezoni izgledati mnogo bolje nego prošle.

Tako internetom već kruže fotografije zadovoljnih navijača Milana koji diskutuju o tome koji će igrači sačinjavati udarnu postavu njihovog kluba u novoj sezoni. Na grafici koju možete vidjeti se u prvoj postavi nalazi svih šest pojačanja i samo petorica koji su odranije članovi kluba sa San Sira.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čak bi i klupa Milana mogla izgledati veoma dobro, jer bi tu bili fudbaleri poput Bacce, Locatellija, Kucke, Bertolaccija, Antonellija, Abatea...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi