Borini: Idol mi je uvijek bio Roberto Baggio

Novo pojačanje Milana

Borini: Idol mi je uvijek bio Roberto Baggio

Ekipa Milana predstavila je novo pojačanje.

Radi se o napadaču Sunderlanda Fabiju Boriniju koji je na San Siro stadion došao kao posuđen igrač, ali sa mogućnošću otkupa ugovora za oko šest miliona eura. 

Borini je na predstavljanju rekao da mu je idol uvijek bio nekadašnji italijanski napadač Roberto Baggio. 

"Roberto Baggio mi je uvijek bio idol i na terenu i van njega. Upoznao sam ga nakon što sam operisao rame, a on mi je pomogao svojim riječima i načinom razmišljanja. On je često puta mijenjao klubove, ali uvijek su ga voljeli, gdje god da je igrao", rekao je Borini. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Borini je rekao da je za njega najteži defanzivac protiv  kojeg je igrao bio Thiago Silva. Naravno, bilo je to upravo u periodu kada je Brazilac igrao za Milan, a Borini je rekao da se radi o veoma brzom fudbaleru. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi