Ovako nešto može da ponudi samo VAR

Drama u San Sebastianu i pobjeda Valencije

Ovako nešto može da ponudi samo VAR

E. Škorić

U meču 4. kola španske La Lige sastali su se Real Sociedad i Valencia, a pobjeda pripala gostima (1:0).

Po ko zna koji put je VAR 'odradio svoje'. Sve čisto i pošteno, ali izazvao je toliku dramu u San Sebastianu i sreća po goste da video tenologija postoji.

Vodili su 1:0 golom Maxija Gomeza u 75. minuti, branili se i prije i nakon gola, a u 94. minuti zatresla se mreža Šišmiša.

Nastala je velika gužva nakon jednog ubačaja pred gol Valencije lopta je na kraju završila u mreži, no pogodak Robina Le Normanda je poništen nakon što je pregledavana cijela situacija.

Ispostavilo se da ga je lopta pogodila u ruku, pa je Sociedad ostao bez boda, a Valencia ostvarila jako važnu pobjedu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

mrki_ba
Po meni, trebali su svirat penal jer je igrac sosijedasa ovaj sto je glavom igrao krkanski srusen od valencije igraca. Inace bi mi bilo drago da se valensija vrati staroj slavi da nemislite da sam protiv njih :)
1 0
jony1919
Prvi put da var ide u korist Valencije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi