Ovčina: Ovo je bila timska pobjeda, sada idemo po tri boda na Pecaru

Velež se vraća na pobjedničke staze

Ovčina: Ovo je bila timska pobjeda, sada idemo po tri boda na Pecaru

E. Škorić

Haris Ovčina, ofanzivac Veleža, govorio je za SportSport.ba o pobjedi nad Zrinjskim.

Rođeni su loše otvorili prvenstvo i dožvijeli su poraz na Grbavici od Željezničara (3:0), no već u drugom kolu druga priča. Tim je nadigrao ekipu Zrinjskog i zasluženo slavio s 2:0.

"Puno nam znači ova druga vezana pobjeda nad Zrinjskim i sigurno da je došla u pravom trenutku jer nam se prethodno samopouzdanje poljuljalo nakon utakmice sa Željezničarom. Međutim, to je tek početak sezone i pobjeda je došla u pravi trenutak. Bili smo sretni zbog pobjede. Zasluženo smo svojom borbom ostvarili tri boda. Nema puno prostora za slavlje jer već u utorak imamo tešku utakmicu sa Širokim na Pecari", rekao je Ovčina za SportSport.ba, dodavši:

"Mislim da je cijela ekipa bila kao jedno i da je upravo to presudilo. Ovo je timska pobjeda i svi smo doprinijeli na kraju ovoj pobjedi - i prva postava i rezerve i stručni štab".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u utorak Velež gostuje Širokom Brijegu, pa za vikend dočekuje Krupu u 4. kolu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
U Širokom ništa od bodova, ostaju tamo, a Velezu sretno u ostatku sezone
4 12
Arnel925
Ako primite samo jedan u širokom to je uspjeh. Široki će odigrati ozbiljno a ne kao Zrinjski.
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi