14

Komentari (14)

Crna_piva
Jao ovog novinara i naslova. Ovcina u tekstu nigdje nije spomenuo da idu po 3 boda. Samo je rekao da imaju teško gostovanje.
Majstor_ZE
Velez , svaka cast. Ako pobjedite u Sirokom Brijegu, imate snage i prvaci da budete. A do 4. mjesta i Evrope svakako mozete
Zagor
a skinuli ste gace na Grbavici
balunv
Sretno ROĐENI i boda je kao kuća
VelikiMislilac
Hare ti se cekas, da ove sezone otcepi taj talenat, srce na teren i da te Bog sacuva povreda.
Arnel925
Ako primite samo jedan u širokom to je uspjeh. Široki će odigrati ozbiljno a ne kao Zrinjski.
nemozetako
Siroki moze odigrati ozbiljno, ali nemaju kvalitet ni priblizno kao Zrinjski. Cak i ozbiljnom igrom kvalitet njihove ekipe nije ni u jednom segmentu veci od kvaliteta Veleza. Bice interesantna utakmica definitivno, tvrda al sanse za pobjedu je 50-50.
pjanke.sa
Ja isto mislim da je ovog moment, ne sezone, Zrinjskom treba malo da se uigra, Siroki za****niji.
Arnel925
Nikako nije 50-50 vi ste tek došli iz druge lige i igrate u gostima. Ali eto nema veze
nemozetako
Jeste ovako je kao sto ja kazem. I nismo usli, pa prosle godine smo cmerkanu titulu uzeli na Grbavici. Ubili zrinju isto kao i sinoc. Borca dobili, samo su nam pitari izmakli, al za 15 dana cemo na megdan.
Breba
Pa ti sve znaš, sve komentarišeš, stručnak samo takav, a ne znaš da Velež nije tek ušao u ligu. I da jeste sta to ima veze. Pa i Borac je usao prosle sezone a ove najavljuje borbu za titulu. Prestani se vise provaljivati.
starmac
Tako je Hare.3 boda i stepenica više.Nesumnjam da će DUDA dobro odvagat i spremit taktiku.M.U.S.V.D.G
goku_iz_sirokog
U Širokom ništa od bodova, ostaju tamo, a Velezu sretno u ostatku sezone
rodjak
dobro ako ti kazes da onda dzaba i ne dolazimo i da ne trosimo benzin ;) Igrali smo prijateljsku prije mjesec dana sa Sirokim i znamo kako stvari stoje,mada je prijateljska jedno a ovo drugo.Cut ce mo se u utorak na vece :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.