Ovo bi bila prava bomba: Schweinsteiger pojačava velikana iz susjedstva?
Foto: EPA

Dolazi u Srbiju?

Ovo bi bila prava bomba: Schweinsteiger pojačava velikana iz susjedstva?

M. Šljivak

Legenda njemačkog fudbala Bastian Schweinsteiger (33) od januara će ponovo postati slobodan igrač.

Bivši kapiten Bayerna i igrač Manchester Uniteda, ugovor sa MLS timom iz Chicaga ističe 31. decembra, a Nijemac nema namjeru da se vraća u Sjedinjene Američke Države.

Umjesto SAD-a bivši reprezentativac Njemačke bi karijeru mogao nastaviti u susjedstvu i to u redovima beogradskog Partizana.

Navodno, interes za saradnjom je obostran. Schweinsteiger bi rado obukao dres crno-bijelih zbog supruge Ane Ivanović koja je velika navijačica ovog tima. Također, odlučeno je da će prvo dijete Ane i Bastiana biti rođeno u Beogradu i to bi moglo presuditi u izboru Partizana kao novog tima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Schweinsteiger navodno ne bi imao prevelike financijske zahtjeve. On je u karijeri zaradio sasvim dovoljno da lagodno živi do kraja života i pristao bi na manju platu.

Za sada su ovo samo špekulacije srpskih medija. Ipak, neće biti nikakvo čudo da ovog iskusnog veznjaka koji je u karijeri osvojio apsolutno sve.

Top Komentari

prsatidado
Ove srpkinje su stvarno čarobne kad i Švabu mogu pretvoriti u srbina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi