Ovo ima samo u Rusiji: Novinar se javljao uživo, a onda su se upalile prskalice na terenu

Ostao profesionalac do kraja

Ovo ima samo u Rusiji: Novinar se javljao uživo, a onda su se upalile prskalice na terenu

E. Čaušević

Da novinarstvo i nije baš lagan posao pokazalo se proteklog vikenda na utakmicama ruske lige.

Naime, novinar Evgeniy Evnevich javljao se uživo s jednog od ruskih stadiona i proživio je pravu dramu. U trenutku kada je bio u eteru na stadionu su upaljene prskalice, a jedna je bila odmah pored ovog novinara.

Evnevich je u sekundi bio sav mokar, ali je pokazao nevjerovatnu odanost prema svom poslu jer nije dopustio da mu to pokvari javljanje sta stadiona CSKA iz Moskve.

On je davao izvještaj o statusu igrača CSKA, Kristjanu Bistroviču, a onda ga je mlaz vode umalo srušio. Ipak, nije se dao zbuniti i svoj posao je odradio do kraja i za svaku pohvalu.

Top Komentari

Keno
sagni se glupane
1 0
Mu'min Juventino FKS
Kae profesionalac a on namjerno izgleda stao ovdje ahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti