Ovo je dokaz da je Chelsejova najslabija karika golman

Neprestano je na udaru kritika

Ovo je dokaz da je Chelsejova najslabija karika golman

S. Grebović

Španski golman na golu Plavaca Kepa Arrizabalaga, neprestano je na udaru kritika javnosti na Otoku zbog svojih blijedih partija.

Chelsea predvođen mnoštvom novih igrača, sinoć nije imao problema na gostovanju u Brightonu slavivši sa sigurnih 1:3.

Golove za tim Franka Lamparda redom su postizali Jorginho, James i Zouma, dok je gol utjehe za Galebove bio djelo Trossarda.

Enlgezi su jednostavno majstori statistike i teško da im može promaći ijedan zanimljiv podatak. Tako je britanski novinar pod imenom Richard Jolly primjetio podatak da je Chelsejev golman Kepa Arrizabalaga, računajući i finiš prošle sezone, od posljednjih 13 udaraca primio čak devet golova.

U pomenutu statistiku, pored večerašnjeg meča, ušla su i zadnja dva iz prethodne sezone i to meč sa Liverpoolom 5:3 i sa Sheffieldom 0:3.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi