Ovo je još jedan dokaz da su engleske sudije definitivno među najslabijim u Evropi

Atkinson ne zna šta je svirao

Ovo je još jedan dokaz da su engleske sudije definitivno među najslabijim u Evropi

M. Šljivak

Engleske sudije bez ikakve dileme su među najlošijim u Evropi.

Iako kod Evropske fudbalske federacije (UEFA) imaju ogromno povjerenje, ono što rade u utakmicama Premiershipa često izaziva ogromnu pažnju, a ni uvođenje VAR-a nije previše pomoglo da odluke budu čistije.

VAR je izazvao samo više konfuzije među engleskim sudijama, ali o njihovim odlukama i bez tehnologije se uvijek raspravlja i iz kola u kolu samo dokazuju da nisu na za vrha liste.

Dokaz je i odluka sudije Martina Atkinsona na meču Sheffield Uniteda i Wolverhamptona. Jota je izgubio kontrolu i pao je u noge igrači Uniteda Norwoodu, a Atkinson je svirao prekršaj u korist Jote.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/Stateside84/status/1281105696621244417[/twitter]

Nije pomoglo to što je bio na samo dva metra od događaja i mnogi navijači se pitaju: Je li moguće da se ovakve stvari sviraju?

Top Komentari

Martial9
Eto Jesu spanski I italijanski bolji nabijem vas na kardan
2 2
Fareus1921
možete se samo saget Joti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi