11

Komentari (11)

King_Kenny
...Silva,Mahrez i Sterling su odlicni igraci,vrlo bitni u ekipi,ne znam kako misle nadomjestiti njihove odlaske...kao navijac Liverpoola bi volio da oni odu iz Cityja,jer duplo vise vrijede njih trojica nego Kane.
Nerealno
Ma daj.. jel realno 187m dati za nekoga ko.ima 28 godina?
Jasminn
@Nerealno sumnjam u Gvardiolu? Pa ne daje svoje pare.
Ne lici mi Gvardiola na nekog ko vice puno je to para
Eno30
E vala tolike pare dati smjesno za mene je bolji napadac Halland i na to sve mladzi a tudan negdje im je cjena. Ali valjda zna Gvardiola komu treba u timu
celikze
Sterlinga ako prodaju onda City mozda i osvoji LP…lik je dao na EP 3 gola ruku na srce on je pcela koja zuju al nema meda….
alnerat
ako Kane vrijedi 187 mil. onda Ronaldo vrijedi 17 milijardi i Messi isto...
rime_
Smijesan ss.ba
JuventinoBK
Sun je inace tabloid - znaci laze sve i izmislja. Hajd da vidimo dal ce prvi put biti nesto istina sto sam procitao.
Chupomoting
Koliko pratite City i pisete o njemu npr trebali ste napisati da Mahrez treba da produzi ugovor i da se vec radi na tome a vi ga vec prodali izvor Zaim iz cekrcica. Bara bara Zaim i the sun
Jasminn
Bernardo Silva nije toliko propao da se vraca u Monako, nis su nesto pretjerano jako a jos bitnije nit mu mogu ponuditi platu koju trenutno ima i zeli da nastavi da ima. Iskreno misljenje mi je da ce te mu naci jos makar 5-6 klubova u koje 100% prelazi.
NKZ1922
Ide on u Spaniju ja mislim. Sevilla, pa mozda cak i Atletico
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.