Ovo je trebalo zaslužiti: Poruka navijača Njemačke pred duel sa Srbijom
Foto: Twitter

Odali počast penzionisanom trojcu

Ovo je trebalo zaslužiti: Poruka navijača Njemačke pred duel sa Srbijom

Njemačka trenutno igra prijateljski susret protiv reprezentacije Srbije na Volkswagen Areni u Wolfsburgu.

Na travnjak Volkswagen Arene je istrčao neki novi podmlađeni Elf, naravno bez Mattsa Hummelsa, Jeromea Boatenga i Thomasa Mullera.

Selektor Joachim Loew je nedavno odlučio zahvaliti se iskusnom trojcu na uslugama, pa su Muller, Hummels i Baoteng nakon godina uspješnog predstavljanja svoje zemlje završili reprezentativnu karijeru - najvjerovatnije.

Njemački navijači nisu željeli da njih trojica "odu u tišini", pa su im pred večerašnji utakimcu poslali kratku i jasnu poruku koreografijom koja je ispisala riječ "hvala" i brojeve koje su Hummels, Muller i Boateng nosili na dresovima dok su predstavljali Njemačku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi