Ovo je vjerovatno najkomičnije simuliranje u historiji fudbala!

Gluma na kojoj bi i Neymar pozavidio

Ovo je vjerovatno najkomičnije simuliranje u historiji fudbala!

S. Grebović

Poznato je da su neki fudbaleri skloni pretjeranom simuliranju, ali ono što je uradio igrač Feyenoorda Steven Berghuis teško da smo mogli vidjeti ikada prije. 

Utakmica šestog kola holandske Eredivisie između Feyenoorda i Utrechta završena je minimalnim trijumfom domaćina, ali ona sigurno neće ostati upamćena po rezultatu ili po nekom spektakularnom potezu koji smo mogli vidjeti, već zbog jedne bizarne situacije koja se desila tokom samog meča.

Naime, za potez utakmice zadužen je bio krilni napadač Feyenoorda i holandske reprezentacije Steven Berghuis, koji je "pao kao pokošen" nakon što ga je igrač Utrechta Willem Jansen u prolazu samo dotakao po glavi.

Ovu komičnu situaciju možete vidjeti na linku ispod:

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi