Sada će tek svi da ga vole: Jeste li vidjeli šta je Bešić večeras uradio?
Imao je zicer, mogao je da se proslavi, ali umjesto da zabije pogodak odlučuje se asistirati svom saigraču i na taj je način pokazao da je tim na prvom mjestu

Mogao je da postigne gol, ali je ipak asistirao

Sada će tek svi da ga vole: Jeste li vidjeli šta je Bešić večeras uradio?

E. Škorić

Iako je mogao komotno biti dvostruki strijelac, Muhamed Bešić večeras je pokazao da u sebi posjeduje timski duh.

Bešić je zabio gol za 1:0 u 49. minuti poslije proigravanja Howsona, a samo šest minuta kasnije mogao je da opet bude strijelac

Ukrao je zbunjenoj odbrani domaćih loptu, krenuo sam prema protivničkom golmanu i kada se činilo da će sve odraditi do kraja i proslaviti se, nesebično je loptu dodao do Assombalonga, kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

Na ovaj je način Bešić pokazao da gleda isključivo na uspjeh tima i nema sumnje da će biti još draži svima u Middlesbroughu, a posebno Assombalongu.

Top Komentari

Benjamingst
Basic se vraca u formu a poceo postizati I golove sto je dobro I za njega a I za klub. On moze u puno bolji klub...
58 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi