Ovo nikada prije niste vidjeli, a vjerovatno nećete ni poslije

Student u Rusiji izveo penal na svoj način

Ovo nikada prije niste vidjeli, a vjerovatno nećete ni poslije

E. Škorić

Često smo svjedoci raznim majstorijama i potezima, no ono što je jedan student napravio na terenu u Rusiji je iznad svega dosad viđenog.

U Kazanju se igrao meč ruske lige za studente, a Norik Avdalyan je za tim Rubina protiv Cheboksaryja postigao pogodak koji će da se pamti i dugo prepričava.

Dvadesetdvogodišnjak je napravio salto dok je izvodio penal, ali ovo mu nije prvi put da uradi nešto tako, pošto je i u novembru 2017. godine to isto napravio.

Osim što igra studensku ligu, on je također i član rezervi Rubina iz Kazana, a mogao bi možda da dobije šansu i u prvom timu, posebno nakon videa akrobacije koju je objavio i ugledni Guardian.

Top Komentari

Ovo je vidjeno mnogo godina ranije, ali izvodjac penala nije bio Rus.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi