Ovo su vjerovatne postave za susret Chievo - Roma: Šta možemo očekivati?

Džeko od prve minute

Ovo su vjerovatne postave za susret Chievo - Roma: Šta možemo očekivati?

Chievo i Roma će večeras na stadionu Marc'Antonio Bentegodi odigrati prvi susret 23. kola italijanske Serije A.

Chievo na tabeli ima samo devet osvojenih bodova jer je sezonu počeo sa tri boda manje, pa je on već otpisan možemo slobodno reći, dok je s druge strane Romi potrebna pobjeda kao suho zlato.

Rimska ekipa ima niz od tri meča bez trijumfa, a ukoliko želi zadržati šanse da naredne sezone zaigra Ligu šampiona, onda će morati slaviti večeras u Veroni.

Italijanski mediji donose i vjerovatne postave za ovu utakmicu, a na prvu odmah možemo vidjeti da bi se u sastavu Eusebija Di Francesca od prve minute trebao naći bh. Dijamant Edin Džeko. Pored njega u napadu Rimljanja trebao bi biti Patrick Schick.

Vjerovatni sastav Chieva: Sorrentino; Depaoli, Bani, Rossettini, Jaroszynski; Kiyine, Rigoni, Hetemaj; Giaccherini; Stepinski, Đorđević;

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Rome: Mirante; Karsdorp, Marcano, Fazio, Kolarov; Cristante, Nzonzi, Zaniolo; Schick, Džeko, El Shaarawy.

Inače, kladionica MOZZART smatra da je Roma veliki favorit na ovom meču pa na Vučicu nudi kvotu 1,65. S druge strane, Chievo je u podređenom položaju sa kvotom 5,50. Svu ponudu na ovu utakmicu možete pogledati OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti