Može li Vučica protiv Chieva prekinuti crni niz?
Roma ne zna za pobjedu tri vezane utakmice, a eventualni trijumf protiv Chieva bi joj dao samopouzdanje pred osminu finala Lige prvaka.

Ekipa Eusebija Di Francesca mora pobijediti

Može li Vučica protiv Chieva prekinuti crni niz?

Fudbaleri Rome sutra će u okviru italijanske Serije A gostovati kod posljednjeplasiranog Chieva.

Bit će to susret 23. kola italijanskog šampionata u kojem će Roma pokušati da protiv fenjeraša prekine crni niz rezultata.

Podsjetimo, Vučica je dva puta zaredom odigrala neriješeno u Seriji A, a između toga je doživjela šokantan poraz u Kupu Italije od Fiorentine (7:1).

Ipak, sutrašnja utakmica će biti lijepa prilika za Vučicu da konačno nekoga pobijedi, a kladionica MOZZART smatra da će u tome uspjeti bez većih problema.

MOZZART nudi koeficijent od 1,60 na pobjedu Vučice, dok je kvota na domaću ekipu 5,70. Ako ćemo po tome gledati Roma je veliki favorit i sve osim njene pobjede bi predstavljalo iznenađenje.

Olsen i Manolas propuštaju Chievo 

Trener Rome Eusebio Di Francesco potvrdio je na današnjoj press konferenciji da će golman Robin Olsen i defanzivac Kostas Manolas propustiti sutrašnji duel protiv Chieva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Olsen će propustiti sutrašnju utakmicu jer je dobio jedan udarac, baš kao i Manolas. Ipak, nadamo se da bi obojica trebala biti spremna za utakmicu protiv Porta", rekao je Di Francesco koji je dodao da bi Patrick Schick trebao početi sutrašnju utakmicu.

Inače, Chievo i Roma susret počinju sutra od 20.30 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Tesko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi