Ovo su vjerovatni sastavi Marseillea i Atletica za večerašnje finale

Borba za trofej Evropske lige

Ovo su vjerovatni sastavi Marseillea i Atletica za večerašnje finale

Olympique Marseille i Atletico Madrid će večeras u Lyonu igrati finale Evropske lige.

Atletico je do sada dva puta osvajao ovo takmičenje i to 2010. i 2012. godine, dok će Marseille to pokušati napraviti prvi put.

Pred meč odluke, treneri Marseillea Rudi Garcija i Atletico Madrida Diego Simeone većsu odabrali fudbalere s kojim će započeti utakmicu, ali ipak postoji mogućnost da dođe do nekih neplaniranih promjena.

U prvoj postavi Marseillea najavljeni su: Mandanda; Sakai, Rami, Luiz Gustavo, Amavi; Anguissa, Sanson; Thauvin, Payet, Ocampos; Germain, dok bi za Atletico Madrid trebali zaigrati: Oblak; Vrsaljko, Giménez, Godín, Lucas; Koke, Saúl Ñíguez, Gabi, Correa; Griezmann, Costa

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Finale Evropske lige igra se večeras s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi