Ovoga mogu da se sjete samo navijači Arsenala, a sve kako bi se uvrijedilo navijače rivalskog kluba
Navijači Tottenhama su nestrpljivi, jedva čekaju novi stadion, no on neće biti spreman prije 13. januara, a u međuvremenu Arsenalovi navijači ih kulturno 'podbadaju'

"Je li naš stadion sada spreman?"

Ovoga mogu da se sjete samo navijači Arsenala, a sve kako bi se uvrijedilo navijače rivalskog kluba

Edmir Škorić

Arsenalovi navijači pronašli su način da se ponovo malo našale sa gradskim rivalom.

Stadion Tottenhama trebao je da bude spreman za duel s Liverpoolom 15. septembra, no on još uvijek nije gotov. Stadion neće biti otvoren ni do 13. januara naredne godine, pa Spursi svoje mečeve igraju na kultnom Wembleyu.

Navijači Tottenhama su jasno nezadovoljni što se odgađa promocija novog stadiona i s nestrpljnjem čekaju da se na njemu krenu igrati utakmice, a s druge strane navijači gradskog rivala Arsenala koriste svaku priliku da ih "bocnu".

Tako je već dugo vremena aktivan na Twitteru profil s grbom Tottenhama kao profilnom slikom i s nazivom "Je li naš stadion spreman?".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Već dugo vremena svakodnevno vlasnik tog profila postira dvoslovnu riječ "Ne". Da se pita navijače Arsenala, oni bi najradiej da Tottenham uope i nema svoj stadion.

Caption

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Dva kluba koja se najvise mrze.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi