Brutalna objava Michalea Owena: "Vi ste samo gomila smeća"

Nije mu se dopalo to što su uradili

Brutalna objava Michalea Owena: "Vi ste samo gomila smeća"

Esmer Oštraković

Mnogo kontroverznog suđenja viđeno je u posljednje vrijemeu Premiershipu, a sve je pokrenulo i veliku polemiku među klubovima, te novinarima.

Jedan od onih koji je odlučio da sve komentariše prije nekoliko dana bio je i Michael Owen, a sada se ponovo našao u centru pažnje javnosti.

Naime, on je odlučio da odgovori Daily Mailu zbog tekst koji su napisali o njemu gdje je govorio o sudijskim odlukama.

Sa Owenom je bio i Howard Webb čovjek koji je zadužen za sudije i suđenje u Premiershipu, te su diskutovali o mnogim situacijiama koje su se desile.

Rečeno je u ovoj emisiji svega, a navijačima se mnoge stvari nisu desile, te su na društvenim mrežama napisali svoje mišljenje.

Oglasi

Novinari Daily Maila su to iskoristili, te su od svega napravili priču, a naravno u glavnoj ulozi su Webb i Owen.

Bivši napadač Liverpoola je sve to vidio, te je odlučio ostaviti brutalan odgovor na svom X nalogu.

"Vi ste samo gomila smeća. Oduvijek ste bili. Prođete kroz gomilu poruka sve dok ne pronađete nekoliko negativnih. Nakon toga napravite članak. Ne govorite o tome da ljudi misle da je emisija edukativna, a to nam je cilj", napisao je Owen.

Owen uporedio sebe s Mbappom, otkrio i koliko bi vrijedio

Nedavno je Owen uporedio sebe sa Mbappeom, te je govorio o tome kolika bi mu bila tržišna vrijednost sada.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim, činilo se kao da su brojke bile malo veće, prije godinu ili dvije nego što zapravo jesu sada. Očito transfer Erlinga Haalanda nije bio pravi odraz njegove cijene zbog agencijske naknade i svih različitih odredbi koje je imao u ugovoru. Dakle, bilo je otvoreno tržište, slobodno tržište, kad sam imao 19/20 godina i bio na apsolutnom vrhuncu moći. Ne znam, teško je sada reći, ali vrijedio bih više od 100 miliona funti ili 175 miliona eura", tvrdi nekadašnji reprezentativac Engleske.

"Pa, koliko Mbappe vrijedi danas? Stvarno ne znam. Da je trebao napustiti PSG, možda biste gledali na 150 (175 mil. eura) ili 200 miliona funti (232 miliona eura). Ali da, ja sam bio taj sličan tip napadača koji se probijao, osvojio Zlatnu loptu, dvije Zlatne kočake, s 18 godina igrao Svjetsko prvenstvo...", prisjetio se Owen.

Top Komentari

Culer
175 mil k. Umišljeni prevarant i izdajnik.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi