Owen pred početak sezone: Leicester sigurno ispada

Kakav promašaj

Owen pred početak sezone: Leicester sigurno ispada

Edmir Škorić

Nekadašnji napadač Liverpoola i Manchester Uniteda mislio je da će Leicester ispasti iz lige.

Owen je ostavio dubok trag na Otoku dok je nosio dres Liverpoola, ali definitivno mu ne ide od ruke prognoziranje.

Tako je u avgustu prošle godine, što se moglo pronaći u arhivi njegovih objava na Twitteru, napisao da će poredak na vrhu Premiershipa na kraju ove sezone biti sljedeći: Cheslea, United, Arsenal, City, Liverpool, Tottenham...

Ok, promašio je neke stvari u vrhu, mnogi bi vjerovatno napravili sličan raspored pred početak sezne, no kao kandidate za drugu ligu naveo je: Leicester, Bournemouth i Watford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Leicester tri kola prije kraja ima sedam bodova više od Tottenhama i samo se čeka da zvanično bude prvak Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi