Owen zna ko će osvojiti Ligu prvaka
FOTO - EPA

Vjeruje u Liverpool

Owen zna ko će osvojiti Ligu prvaka

Adnan Beganović

Nekadašnji engleski napadač Michael Owen smatra da je Premier liga najjača liga u Evropi.

Često se polemiše o tome koja liga je najjača liga u Evropi, a toj polemici pridružio i nekadašnji napadač Liverpoola, Manchester Uniteda i Reala, Michael Owen.

Nekadašnji engleski reprezentativac tvrdi da je Premier liga daleko ispred ostalih evroposkih liga.

“Mislim da je Premier liga daleko ispred ostalih evropskih lige i da je sve jača. Mislim da smo nekoliko godina ispred ostalih. Sada smo potpisali dvojicu najboljih igrača Serije A - Ronalda i Lukakua", rekao je Owen i dodao:

"Messi je prešao u slabiju ligu, tako da je La Liga sve slabija. Ligue 1 nikada ne mogu shvatiti ozbiljno, a klubovi iz Premier lige također biraju najbolje trenere."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekadašnji osvajač Zlatne lopte osvrnuo se i na ovosezonsku Ligu prvaka. Owen smatra da je Liverpool najveći favorit za osvajanje pehara.

"Liverpool je favorit Lige prvaka. Najveća opasnost za njih su City i Chelsea", zaključio je Owen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Chealsi ili Liverpool ove godine...
0 4
miki30
Pa normalno da ste najjači kad ste u rukama Arapa i Kineza inače nebi vas bilo ni na mapi. Da li ostale lige imaju vaše financiske mogućnosti nebi vi mogli nikad sa Italijanima, Špancima pa i Nijemcima. Ista stvar i sa reprezentacijom, vječito pričate da ste najbolji a nikad ništa neosvojite.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi