Ozdilek o interesovanju Galate za Šehića: Ne damo ga tako lako!
Šehić je na ljeto stigao u Tursku iz Azerbejdžana, ali njegov tim ne ide u novoj sezoni. Nalaze se na posljedjnjem mjestu sa samo pet osvojenih bodova. FOTO: EPA

Bh. golman bi mogao promijeniti sredinu

Ozdilek o interesovanju Galate za Šehića: Ne damo ga tako lako!

S. Mlaćo

Kao bomba jučer je odjeknula informaciju da bi bh. golman Ibrahim Šehić već ove zime mogao pojačati redove slavnog Galatasaraya. Kako je već poznato, Šehić je na ljeto stigao u Erzurumspor, ustalio se na golu ovog tima, kao i reprezentacije BiH, te pokazao svoje kvalitete.

Prema navodima turskih medija, zapao je za oko čelnicima Galate, a na press konferenciji uoči gostovanja Erzurumspora Trabzonsporu, trener ovog tima Mehmet Ozdilek prokomentarisao je i navode o interesovanju Galatasaraya.

"Pogrešno je zbunjivati igrače ovakvim temama. Za nas je veoma bitno da sakupimo što više bodova do kraja prvog dijela sezone. Šehić je u tome veoma značajan i ne damo ga tako lako", jasan je bio Ozdilek.

Erzurumspor se nakon osam kola nalazi na posljednjem 18 mjestu turske Super lige sa samo pet osvojenih bodova, koliko ima Akhisar.

Top Komentari

hasetz
Gdje ste miševi što ste prozivali čovjeka da ne brani?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi