Kad ide, ide: Šehić već na zimu pravi transfer života?
Šehić je prošli mjesec napunio 30. godina i sigurno da bi njegovu karijeru kompletirao transfer u jedan veliki klub kao što je Galatasaray. Navodno ga u ovom turskom gigantu vide kao nasljednika iskusnog Fernanda Muslere

Dobre partije nisu ostale neprimjećene

Kad ide, ide: Šehić već na zimu pravi transfer života?

S. Mlaćo

Bh. golman Ibrahim Šehić ovog ljeta dres Qarabaga zamijenio je turski Erzurumsporom. Šehić se čak povezivao i sa italijanskim Parmom, ali je na kraju odlučio da se vrati u Tursku, gdje je već ranije nosio dres Mersina.

U međuvremenu je postao i "jedinica" na golu bh. reprezentacije, što se pokazalo kao pravi potez struke naše A selekcije. Šehić djeluje sigurno, te se istakao u susretima Lige nacija.

U turskoj Super ligi nije branio u prva dva susreta, dok je u posljednjih šest dobio svih 90 minuta i gotovo sigurno je da će teško propustiti mjesto prvog čuvara mreže.

Turski mediji navode da je za Šehićeve usluge zainteresiran slavni Galatasaray koji je u potrazi za nasljednikom Fernanda Muslere.

Šehića ugovor sa Erzurumsporom veže do ljeta 2020. godine, ali sigurno da Galatasarayu neće biti problem platiti obeštećenje, ukoliko Šehić bude njihov prvi pik.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

Mr.Balboa
Posten momak I uvjek korektan na terenu I definitivno zasluzuje dosta dobrog jos u karijeri!!!
37 1
Sukedzo
Kao prvo nije da ga zamijeni nego da mu bude zamjena. Niste jos napisali(citaj preveli) da Sehic nedobija platu i zato je spreman raskinuti ugovor u zimskoj pauzi.
25 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije